wandel&CO

De website wordt geladen

“ELKE STAP BRENGT JE VERDER!”


Wil je weten hoe klik dan op de onderstaande knop.

Vertel me meer!
  • Zit je ergens mee?

  • Een verlangen om te veranderen?

  • Is er spanning vanwege prive?

  • Last van stress door je werk?


Hoe zou het zijn om energieker te zijn?

Hoe is het om trots te zijn op de keuzes die je hebt gemaakt?

Hoe ga jij het voortaan anders doen?

Je komt er achter als je je door mij laat coachen al wandelend in de natuur.
Wij spreken elkaar eerst telefonisch en stemmen zo de verwachtingen en hulpvraag af. De wandelingen beginnen bij Clubhuis de Bommeer in Vlaardingen en duren ruim een uur. Ik ga ervan uit dat jij de deskundige bent over jezelf. Van mij mag je verwachten dat ik de juiste vragen stel. Graag inspireer ik je om een realistisch plan te maken zodat jouw wens tot veranderen werkelijkheid wordt. Ik sta voor de oplossingsgerichte manier van coachen. Ik stel de andere vragen en help jou om het probleem vanuit een nieuwe hoek te bekijken.Meestal is een verandering in vier wandelingen (met eventueel tussendoor online contacten) op gang gekomen. Maar zelfs na een eerste gesprek in de natuur zal het merkbaar zijn dat je minder spanning ervaart. Het helpt als je weet dat er een plan is om aan te werken, en dat het jou PAST. Kleine stappen in de gewenste richting, en je zal merken dat het werkt! Je gaat vooruit!
Ga verder!

WAAROM WANDELEND COACHEN?


Beweging

Bewegen in het groen maakt dat het stressniveau zakt.

Rust

Het geeft rust in ons hoofd.

Natuur

De natuur heeft een relativerend effect.

Verloop

Het coachingsproces verloopt sneller.

Diensten


Wil je gewoon eens kennis maken met wandelcoaching, voordat je besluit verder te gaan? Ook dat is mogelijk! Een enkele wandeling van 30 minuten ter kennismaking GRATIS (alleen bij individueel traject)!

Individuele wandelcoaching

Prijs €295,-

Op afspraak, duur wandeling 75 minuten

Groepswandeling

Prijs €20,-

Elke laatste vrijdag van de maand, start 10.00 uurwaar?

Broekpolder Vlaardingen (start bij Clubhuis de Bommeer)

Ervaringen


“de wandelingen hebben mij geholpen mijzelf weer bij elkaar te rapen”

S.O., Den Haag

“steeds als ik op het werk ben herinner ik mij onze wandelingen en weet ik wat mij te doen staat”

M.B., Schiedam

“de coachwandelingen in de natuur geven mij vertrouwen, in mijn eigen weg, ik kom er wel”

D.H., Vlaardingen

“wat ben ik verrast met zoveel inzicht na één wandeling”

WIE BEN IK?


Onder de naam Wandel&Co coach en inspireer ik, Terry Kram (1963), volwassenen individueel en in groepen.

Daarnaast ben ik bedrijfsmaatschappelijk werker bij de overheid. Ik heb ervaring als HR-adviseur, leidinggevende en vertrouwenspersoon. Voor een volledige CV verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel.

Het werken met mensen aan persoonlijk welzijn in relatie tot hun omgeving is altijd mijn bron van inspiratie en drijfveer geweest. Na het afronden van de opleiding voor gecertificeerd Wandelcoach (Coach Bureau Hilde Backus) kan ik met Wandel&Co alle werkervaringen bundelen.

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die door spanning of stress minder goed functioneren. De vertaalslag maken naar wat de werkgever of de privé-omgeving verlangt is mij helder. Bij het maken van keuzes in het leven ondersteun ik graag om doelen te stellen en er actief naar te handelen. Al wandelend in de natuur zet ik werkvormen in die ik verzameld heb uit mijn werkervaringen en opleidingen. Ik ervaar een groot verschil tussen de gesprekken die worden gevoerd binnen de muren van kantoren en die ik met de coachees voer al wandelend in de Broekpolder. Wandelend coachen in de natuur is ECHT effectiever in vele opzichten.

Neem contact op

Contact


Nieuwsgierig? Maak een afspraak!Vul het onderstaande formulier in of neem contact op via de verschillende sociale kanalen aan de rechterkant.